Basından Haberler-27.12.2012
+90-352-322-1891 info@parakmakina.com
BİZDEN HABERLER
Basından Haberler-27.12.2012
Parak’tan Türkiye Plastik Sektörüne bir yenilik daha...

KAYSERİ - Kayseri merkezli makine üreticisi Parak Teknik Makina, çeşitli sektörlerden gelen talepler doğrultusunda özel makineler üretiyor. Geçtiğimiz yıla yönelik hedeflerini tutturduklarını ve bu yıla hızlı bir giriş yaptıklarını söyleyen Parak Teknik Makina firma sahibi Mehmet Hanifi Parak, "Ağırlıklı olarak boru sektörüne yönelik makine üretimi gerçekleştiriyor olmamıza rağmen farklı sektörlerden gelen taleplere cevap verebilecek alt yapıya sahibiz. 2012 yılı içerisinde bir yeniliğe daha imza atarak  Türkiye'nin önde gelen boru üretim firması olan HAKAN PLASTİK'in talebi üzerine Türkiye'de ilk "PT TORBA AÇMA MAKİNESİ" ni üreterek firmanın hammadde ve iş gücü tasarrufunu sağladık." şeklinde konuştu.  
Firmaları hakkında bilgi veren Parak, sözlerini şöyle sürdürdü: "2012 yılı için öngörmüş olduğumuz hedeflerin tamamını Türkiye piyasalarında yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle gerçekleştiremedik. Buna rağmen müşterilerimize sunduğumuz ödeme kolaylıkları sayesinde satışlarımızda yaşanan herhangi bir aksaklık olmadı.
2013 yılı için belirlediğimiz öncelikli yatırırımız Kapalı alanımızı büyüterek üretim kapasitesini arttırmak bununla birlikte makine satış ve sergileme alanı kurarak müşterilerimize "baktım, gördüm ve aldım" dedirtebilmektir."
Parak, İran, Irak, Özbekistan, Azerbaycan, Rusya, Kazakistan ve Kıbrıs'a ürün ihraç ettiklerini sözlerine ekledi.
 
 

DİĞER HABERLER
Adres: Oymaağaç Mahallesi Erciyes Mobilyacılar Sitesi 5080 Sokak 11 / B KAYSERİ
Tel: +90-352-322-1891 E-Posta: info@parakmakina.com
Copyright ©2009 - 2016 PARAK MAKİNA Tüm hakları Saklıdır.
Web Tasarım_medyatör